Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Träning, shopping och en massa lek i solen

2011-03-30 @ 19:07

Idag har jag shoppat lite både till mig och till Viggo. Dom hade bra priser på både febertermometer, nappflaskor och matskål till bebisar på Netto så jag kunde inte låta bli, belv även att par nya nappar. Sen blev det en bok till mamma 😀

DSC01461

Med sugpropp under så att den står still på bordet.

DSC01462

Lite dålig kvalitet på bilden jag vet men vad kan man vänta sig när man använder sin mobil hehe

DSC01464

För 19 kr kan man köpa iaf 2 st om den ena skulle försvinna 😀

DSC01463

Kunde inte låta bli, det är ju med en groda 😉

DSC01466

Och till sist, en ny bok till mamma, halva reapriset så jag betalade 29,50 för denna pärla. Nu ska jag bara köpa dom andra två med.

Ang träningen så var det viggo som tränat. Filmade det så ni kan få se hur duktig min lille kille är 😀

Ursäkta den dåliga kvaliteten på filmen, men den är filmad med mobilen. Måste skaffa mig en ordentligt kamera att filma med. Tror jag ska önska mig en i födelsedagspresent.

För övrigt har vi haft en underbar eftermiddag/kväll. Efter vi hämtat tjejerna på dagis och handlat till middagen så gick mannen ut en stund med alla tre barnen så jag fick lite lugn och ro att förbereda maten. När det var färdigt kunde jag slappa lite och kollade en stund på tv medans Viggo åt. När resten av gänget kom in igen så åt vi och sen gick vi ut igen, blev en del cyklande och lite fotboll. Dags att köpa ny cykel till Emma. Hon börjar växa ifrån sin 12″ nu. Jag har hittat en jättefin 16″ på Harald Nyborg med stödhjul som vi ska köpa till henne. 

Nu ska jag sätta mig med min man och mysa lite innan sängen ropar. Ha en fortsatt trevlig kväll alla

Kraam2 kommentarer på inlägget “Träning, shopping och en massa lek i solen”

  • Stina

    Tänk att han redan känns så stor!

    2011-03-30 kl 21:59
  • sawiik

    Hur gammal är han nu Viggo? Han är jätte duktig på att hålla upp huvudet. 😀 Stor kille. :)

    2011-03-31 kl 21:03

Kommentera


fem + 5 =