Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Trött.

2011-09-29 @ 15:10

Missade nog att uppdatera bloggen på fejjan innan, ha så trött är jag =) Får se om jag kanske ska ha nån tävling igen längre fram här men vi får se hur det går. Jag fick även ett erbjudande för ett par dagar sen från ett företag om att ha annonser i min blogg och ev tjäna lite cash på det. Jaja vi får se hur det blir med det. Vilkoren var lite skumma enligt mig =/ Jag har sagt att jag ska höra av mig i nästa vecka om hur jag ska göra.

Imorgon är det fredag. Jaha vart tog denna vecka vägen? På lördag ska jag på barnklädesloppis och det ska bli underbart roligt. Tråkigt nog kan min bästa vän inte följa med, fast hon har nog roligare sysslor för sig 😉 Hon fick sin son den 26 september så jag säger stort grattis till henne =D Nä nu blir det och kaffe och sen ska jag börja med maten. Idag blir det lövskurna kotletter med vitlöksdressing och rösti. Mmm gott 😀 Ha en fortsatt trevlig dag 😀Kommentera


7 − = fyra