Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Utmaning

2012-01-26 @ 18:52

Jag  hittade en utmaning hos Mirka! Det är 10 frågor som jag ska svara på och sen skicka vidare frågorna till 10 personer

1) Vad gjorde du för tio år sen?

För 10 år sen hade jag precis börjat sista terminen i nian och hade inget annat i huvdet att jag skulle komma in på teaterlinjen i gymnasiet.

2) Vad gjorde du för 1 år sedan?

Försökte att hantera livet som nybliven 3-barnsmamma =)

3) Fem snacks du gillar:

Denna är svår. jag gilla mycket olika saker men måste jag välja 5 st så kommer det bli: Lysemelk, Ostbågar, Geisha, Kladdkaka och Double cheese chilli chipsen från Estrella.

4) Fem sånger du kan hela texter till:

Oj, ja vilka ska man välja? Man kan ju välja klassikerna bland barnvisor men jag slår på stort och kör på låtar som jag själv lyssnar på =) Nemo men nightwish, Nothing else mathers med Metallica, Numb med Linkin Park, Hero of War  med Rise against och Fireflies med Owl City.

5) Fem saker jag skulle göra, om jag var mångmiljonär:

Spara undan pengar till barnen, köpa ett hus i skälderviken så det blir närmare till skolan och förskolan, ta körkortet, öppna ett B n B och föda upp hundar.

6) Fem saker jag aldrig skulle klä mig i, eller köpa:

Klänning, högklackade skor, nagellack, rosetter och rosa

7) Fem saker du gillar att göra:

Vara med familjen, sitta vid datan, shoppa, sova och läsa

8) Fem dåliga vanor:

Lättirriterad, usel på att städa, lite lat ibland, äter dåligt och godisgalen

9) Fem favoritleksaker:

Mobilen, datan, kameran, mina böcker och wiiet.

10) Tio personer jag vill se göra denna utmaning:
Sara

Sarah

Jenny

Amanda

Jasmine

Dessie

Stina

Sandra

Tobbe

 Ska bli intressant att se hur många som jag skickar utmaningen vidare till som verkligen gör det…. Sist jag skickade iväg en utmaning var det 1(!?!) som antog utmaningen och jag skickade till iaf 3 st.2 kommentarer på inlägget “Utmaning”

 • sawiik

  Jag ska så fort tiden finnes. Blir att prioritera 1 sak åt gången typ när jag väl kan sitta vid datorn. & denna gång är det att fixa klart en header. Skönt att kunna lägga det år sidan sen tills någon annan behöver hjälp. :)

  Snyggt det blev med din header, nu passar den ju finemang.

  Kram!

  2012-01-30 kl 22:55
 • sawiik

  Ps. Är det okej om jag lägger upp din header i min blogg under kategorin bloggdesign och länkar till dig?? Tror jag vet svaret men vill fråga iaf! 😉

  2012-01-30 kl 22:56

Kommentera


sex × 5 =