Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Vår jul

2011-12-26 @ 17:52

Har varit ganska lugn faktiskt. Sandra var en ängel på julafton och igår. Idag har hon haft lite temprament men nu är det lugnt igen =)

Har försökt ett par ggr att lägga upp en film via videofyme men det går tydligen inte =( Så får försöka senare helt enkelt. Jag blir irriterad. Mannen filmade när jag och Viggo testade hans nya ”gåbord” och jag ville dela med mig av den filmen men det går ju inte tydligen. Så jag får väl försöka se om jag kan lägga upp den via youtube istället.

S8002226

Här är iaf en bild på barnen som jag tog juldagen innan vi åkte till svärisarna. Det var lite svårt att få Viggo att sitta still hehe men vad gör man. Han har fått en massa olika smaksensationer denna julen. Han har fått smaka det mesta av det som vi ätit. Dvs, risgrynsgröt med saftsoppa, julköttbullar, skinka, sylta, prinskorv, skumtomte och liiite julmust. Han har inte fått smaka på allt men lite iaf och absolut inte mycket av det som inte är bra för honom.

Ska försöka att lägga upp viodeon senare ikväll. Ha det så bra så länge =)Kommentera


fem − = 3