Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Vårkväll

2011-04-25 @ 18:23

Denna kväll har varit sådär, barnen vägrar somna men det är väl pga det fortfarande är ljust ute. Idag är det tidigt i säng då det är dags för dagis igen imorgon.

Jag var ute en runda och gick med vagnen innan idag och hade då med mig min fina stegräknare. Tråkigt nog blåste det ganska kallt och jag ville inte att Viggo skulle bli för kall så det blev bara en snabb runda. Men när jag kollade på stegräknaren sen när jag kom hem hade jag gått lite mer än 2600 steg och brännt 131 kalorier :) Det känns rätt bra faktiskt. Imorgon hoppas jag på mer eftersom jag både ska ge mig på gräsmattan och sen ska jag ta mig en tur med cykeln med. Gräsmattan blir på eftermiddagen så jag hinner cykla innan tjejerna kommer hem från dagis.

Onsdag är det åter dags för föräldragruppen och på Torsdag ska vi testa på lillkyrkis i skälderviken istället för att åka enda in till stan och gå på öppna förskolan där, dessutom är det på förmiddagen så då kan vi gå utan tjejerna, vilket blir mycket lättare eftersom mina flickor är väldigt påflugna i sitt sätt. Många kan nog tycka det är ganska jobbigt.

Nu ska jag försöka få min lillkille att somna igen och sen blir det tvn resten av kvällen. Ha en fortsatt trevlig, solig vårkväll 😀

KraamKommentera


× fem = 15