Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Vilken dag… pust

2012-01-24 @ 21:27

2 vändor fram och tillbaka till Halmstad(biltema), sen hämta barnen, sen fixade M bromsen på bilen, sen iväg och handla och sen till Ms mamma och lämna det vi köpte till henne samt äta middag. Vi var hemma igen ungefär halv 8 ikväll så det har varit en lååång dag för alla 3 busfröna. Viggo väckte mig innan klockan ringde imorse och den ringer kl 6 så han var helt slut, slocknade i bilen på vägen hem. Så jag lade upp honom med overall och allt och tog av honom i sängen, han vaknade till men somnade igen direkt. Utan flaska för en gångs skull. Så han lär ju vakna tidigt  imorgon typ 4-5 nån gång om jag har otur. Men men det får man ju ta, han åt ganska bra till middagen så har jag tur så är han inte allt för kinkig imorgon bitti. Jag brukar ligga och snooza till klockan är halv 7 vanligtvis och det brukar gå bra faktiskt. Får se hur det går imorgon.

Utöver det så har det inte hänt så mkt idag. Imorgon skulle jag varit iväg till väla med en annan bloggerska och fikat men det får bli en annan gång. Passa på att gå in och kolla på hennes blogg =) Här finns den! Så imorgon blir det en vända till sjukhuset för att hälsa på Ms pappa en stund och sen vet jag inte riktigt. Kanske ska försöka ge sig på att storhandla om det blir tid över. Jaja vi ser vad som händer.

Usch jag har så dåligt samvete för att jag är en usel bloggare men vad gör man? Hinner inte med det så mkt som innan, konstigt nog. Men nu när Viggo oxå är på dagis så vill man ha så mkt mer gjort om dagarna när man har den lilla ”pausen” på förmiddagen så det är inte alltid det finns tid för att sitta vid datan. Eller ja sitter det gör jag ju men jag läser mest runt. Sen så söker jag jobb ill 1000 med så det tar upp en massa tid det med =/ Jaja nu ska jag göra ngt jag egentligen inte borde, dricka en kopp kaffe. Sen får vi se vad som händer. Kanske jag glor på en ilm ihop med M innan sängen. Han skulle visst se ”Nu blåser vi snuten”. Får se om jag kanske slötittar lite =) Ha det så bra så länge så hörs vi snart igen!Kommentera


7 − = ett