Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Tävling – Vinn en gravidfotografering!

tavling_gravidfotografering_adorablemoments_mamalicious

Jag är med och tävlar hos Mamalicious där jag kan vinna en unik gravidfotografering med Adorable moments. Tävlingen hittar ni HÄR!

 Missa inte denna unika chans att vinna en gravidfotografering med Adorable moments.

Såhär tävlar du som har en blogg:

1. Kopiera bilden och den kursiva texten och publicera i din blogg.

2. Motivera i detta inlägg varför just du ska vinna.

3. Glöm inte att bifoga din tävlingslänk i kommentaren.

 

Såhär tävlar du som inte har någon blogg:

1. Kopiera bilden och den kursiva texten ovan och skicka till minst 5 av dina vänner, skicka även en kopia till mig: sofia.hallgren@jm.se

2. Motivera i detta inlägg varför just du ska vinna.

3. Glöm inte att skriva din mailadress i rutan (bara jag ser adressen).

 

Vinnaren av tävlingen utses den 7 mars!

Fotograferingen sker i Stockholm eller Halmstad, om annan plats önskas tillkommer reseersättning.11

kommentarer på Tävling – Vinn en gravidfotografering!
 1. Lotta skrev

  Hej! Jag har ingen blogg, men jag har mailat bilden och texten till mina vänner och dig. Jag skulle jättegärna vilja vinna så att man fick några fina bilder på magen. Det blir ju inte alls lika bra när min sambo försöker fota den :)

 2. Rebecca skrev

  Hej! Jag och min sambo är världens sämsta fotografer. Jag har försökt ta fina bilder på magen många gånger men det ser bara amatörmässigt ut. Att få ta bilder för en riktig proffsfotograf skulle bli en fantastisk upplevelse och ge fina minnen för livet!

 3. Sandra skrev

  Hej,
  Jag njuter till fullo av min graviditet och skulle väldigt gärna vilja föreviga den genom underbara bilder! :)

 4. Mira skrev

  Åhh, vilken rolig tävling. =)

  Här är min länk: http://www.tokmorsan.com/?p=1013

  Och motiveringen… hmmm?
  Trots att jag inte trivs med mig själv som gigantisk under graviditet, är jag övertygad om att en riktig fotograf kan ta fram det bästa även hos mig. Ett minne för livet som kommer uppskattas av Lillprinsen som tittar ut i juni.

  Nu håller jag tummar och tår här.

 5. Lillan skrev

  ooh! härlig tävling klart jag är med. trotts att magen än så länge inte blivit så stor passar jag på att tävla. kan ju alltid spara vinsten till fram åt sommaren när jag lär vara gigantisk! och en stockholmstripp för en norrlands tjej låter ju inte heller helt fel! fina bilden på magen att spara till framtiden vore underbart då vi sällan fotar nått över huvud taget här hemma!

  har länkat här: http://tavlingstipsarna.blogg.se/2010/february/gravidfotografering.html

 6. Hej

  Vilken super bra tävling. Det vore en jätte bra present till min fru då vi väntar en till liten ängel och att hon snart fyller år :)

  LÄNK: http://ungaforaldrar-tavlingar.blogspot.com/2010/02/tavling_5331.html

 7. evamar skrev

  Tävlar inte – men länkar ändå:

  http://evamar.blogg.se/2010/march/fotografering-7-mars.html

 8. Camilla skrev

  Hej!
  Jag vill vinna fotograferingen så att jag och min sambo kan göra den ihop. Han är mycket svår att få med på resor och upplevelser och ännu svårare att få med på kort. Jag vill senare kunna visa vår lilla älskling hur mycket vi längtar efter henne/honom. Detta är något jag har velat göra länge och skulle vi vinna så får vi en anledning till att ta en sista resa, för att ta hand om oss och vårt förhållande, innan lill*n kommer.

  Jag har ingen blogg så jag har skickat ut mailet till 5 vänner och till dig. Jag tycker det är en jättebra tävling med ett underbart pris!

 9. Nina skrev

  Hej!
  är jätte gärna med och tävlar om denna kanon vinst.

  min länk:
  http://modesida.blogg.se/2010/february/saturday.html

  Motivering:
  Jag tog aldrig några direkt bra bilder på mig och magen då jag väntade mitt första barn. Något som jag ångrar djupt. Minns ju inte ens hur det var då att ha en kanon kula. Förstår inte varför jag inte tänkte på det? Men det är något som jag jätte gärna skulle vilja göra med bebis nr 2. Det är lätt att vara efterklok. Men det är något som jag jätte gärna vill.

  Kram Nina

 10. mamamalin skrev

  Jag känner mig oövervinnlig idag! Den här tävlingen ska jag vinna.

  Det man inte får hjälp med av MVC får man fixa själv. Jag är anses vara en ung mamma, snart 22 år, vilket gör att man på något sätt hamnar i ett fack.

  Första fackindelningen kom då jag gick på hälsoinformationen och berättade att det var en oplanerad graviditet. Barnmorskan lutade då på huvudet och sa: Ja men det kan ju lätt bli så för er ungdomar. Det var Nr 1. Nästa fackindelning kom där vi var där på inskrivning då intervjun om trygghet så som fast arbete, egen lägenhet och huslån blev mer ingående än nödvändigt. Som om jag vore korkad nog att inte förstå att hon på något sätt försökte hitta ”haken”. Det var Nr 2. Fackindelningen efter det kom senast igår när jag ringde till min MVC för att be om ett ultraljud. Jag blev så irriterad när de berättade att de bara gör ultraljud om de misstänker oro eller att något är fel Hon sa: men LILLA du, oro är helt normalt för de i samma situation som du.. Ursäkta? Min oro då?! Det jag har fått bekräftat gällande graviditet är fyra positiva stickor och en jävla massa symptom. Men det säger mig ingenting om vad som egentligen pågår i mig. Jag vill bara få bekräftat att allt är bra. Hjärtslag och friska fina rörelser. Är det för mycket begärt? Min oro är inte för att jag är ung, den är för att jag är gravid för första gången. Allt jag upplever nu är för första gången och jag tänker göra allt jag kan för att göra min första graviditet bra och härlig att se tillbaka på. Ålder har ingenting med mognad och graviditet att göra. Jag är inte mer korkad eller mindre lämpad än en kvinna på 30 år.

  Så idag var vi på ett ultraljud som jag bokat in på en privat MVC, 500 kr för tio minuter. Jag hade kunnat betala 1000 kr. Detta är min första graviditet. Mitt första ultraljud. Det var FANTASTISKT! Jag kommer aldrig att glömma hur härligt det var att se mitt barn bokstavligen dansa omkring i mig. Ofattbart hur livet fungerar. Jag är verkligen tacksam över denna chans och att jag inte gav upp för att göra den möjlig. Därför ger jag mig fan på att vinna denna tävling just för att föreviga den lycka jag och min sambo upplever. Jag är inte för ung för att lyckas!

  Många kramar från MamaMalin
  http://minbebis.com/blogg/mamamalin/106/


Kommentera