Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Lördagsfeeling

Hej på er!

Kväll redan, kändes precis som vi vaknade när jag för en stund sedan kollade på klockan. Var iväg med William på barnkalas, vilket var super mysigt, inte så många barn så det blev inget högljutt kalas och vi var ute det mesta förutom barnen som var inne och lekte mest. Är alltid kul att träffa föräldrarna lite mer tycker jag och eftersom vi inte bor där vi har dagis så känns det extra viktigt att få en liten bättre bild av dom.

Pappa P och Juno badar nu, William sover i soffan, han är fortfarande inte kry alltså och så kan det vara lite allergi inblandat för han blev sämre så fort vi åkte därifrån och dom hade katt. Tanken har såklart aldrig slagit mig att han kan vara allergisk mot det men som det verkar så blev det inte bättre i varje fall…? Hoppas kallelsen till allergi kontrollen kommer snart så vi kan få svart på vitt vad det är som gör att han blir som han blir, inte så kul att ha en kille som är trött och hängig jämt…

Hoppas ni har en mysig lördag och att ni tar hand om varandra!

Kram

IMG_1493.JPGKommentera


9 − sex =