Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Hösten är här

Nu kan man minst sagt säga att hösten är här med besked, det är på sitt sätt mysigt för vi tänder ljus på morgonen och kvällen och det är faktiskt väldigt mysigt. Det jag skulle kunna vara utan är helt klart detta regn som dragit in över oss, men förhoppningsvis drar det över på samma sätt. Igår var vi och kollade på Tindra när hon spelade fotboll och då var det fortfarande väldigt varmt ute i solen, men på eftermiddagen kom både åskan och ösregnet. Då var dt skönt att sitta inne kan jag säga.

Tänkte att ni skulle få förlossningsberättelsen lite senare idag, saknar bara några bilder som finns i pappa Ps telefon, men ni får inte räkna med någon bildkavalkad, för så få bilder som tigs denna gång har inte hänt tidigare. det berodde såklart på att det var mitt i natten och att ljuset i rummet var mörkt så dom bilderna som vi lyckades ta är suddiga. Namnet är nu också bestämt så det tänkte jag också berätta för er. Men allt detta senare idag, nu måste jag göra i ordning barnen inför dagis.

Dags att ta fram alla regnkläder!

Detta kommer vara det sista inlägget här så nu hittar ni mig BARA HÄR

DSC01637_2Kommentera


åtta − 7 =