Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

5-Månaderskontroll – check

Då har vi hunnit med en femmånaders kotroll samt föräldrargrupp. William växer på, tycker inte han lagt på sig åt något håll avsevärt mycket… Men det var ingen fara. Vikten härledde dom att han var så rörlig hela tiden så han lade lixom inte det som fett reserver ;) och längden har han ju inte i generna på något sätt… Undra hur hon menade då…?? Haha… Sprutan gjorde lite ont idag tyckte Wonka men tanken på det försvann ganska snabbt, men det blödde jätte mycket precis när hon stack till honom. Men det var inge fara för det slutade lika fort igen. Jag som trodde han hade växt mer då alla kläder börjar bli för små… Inbillning kanske?

Vikt::6455
Längd: 64

Föräldrargruppen var jätte bra att ha idag, det var en rådgivare av något slag som jag inte kommer ihåg just nu… Men han kunde det här med hur man ska hantera relationer, både med barn och vuxna. Han poängtera hur viktigt det var att prata med varandra som vuxna och att man ska ha så gemenast synsätt som det bara går på uppfostran. Både jag och P tyckte det var super bra, för vi har ju en del problem som vi bollade med honom  gällande de stora barnen. Så vi fick lite nya infallsvinkar och lite tipps på hur man kan fortsätta där vi var sist med Filip bland annat. Man skulle typ behöva gå och prata med honom en gång i månaden, gud så mycket klokare man vore då. Om man dessutom skulle lyckas få med barnens mamma på det så tror jag vi skulle kunna få en super bra familjerelation. Det kanske är något man ska ta upp med dom? Inte för att jag tror att det kommer hända men tanken är väldigt god enligt mig.

Nu sover William igen i sin vagn ute på altanen och jag ska inta solstolen! Ska se om jag ska rota fram en bok och börja läsa. Har ju den som jag vann här på minbebis liggandes. Kanske får bli den!

Hoppas ni alla har en kanon dag ute i solen! Och ni som jobbar har haft en ute lunch!
2 kommentarer på inlägget “5-Månaderskontroll – check”

 • mymiracle skrev 10 maj, 2011 13:03

  min tjej har alltså vuxit om Wille Wonka! Cooolt! he he

 • Jannie skrev 13 maj, 2011 06:28

  Stora killen ju!O världens finaste William!

  Ja men just det ja!Att du har din bror o det i Varberg visste jag ju!
  O jäklar vad lyxigt med ett sommarställe!
  Vi har faktiskt inga planer än så länge inför sommaren.vi köpte ju vårat hus i november,så jag ska ju inte säga att vi är tokrika efter det plus att man går o snålar med sin mamma-peng…
  Men vi får se!Jag är bara SÅ jäkla lycklig över att äntligen ha ett hus o kommit bort från lägenheten,men någ´ra små tripper o någon lite resa måste det ju bli så klart!

  Puss o kram min fina

Kommentera


3 × två =