Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Året som gått här på Bloggen

Januari: Vi firar sen gummekaka med Matilda och syster yster, Farfar är nere ifrån Boden och hälsar på och vi firar Tindra som fyller år. Vi åker ned till Skåne för att fira min pappa som fyller 70 år.

Februari: Det var mycket med valparna och en ganska ”händelselös” månad. Det fanns lite snö på marken så vi passade på att testa pulkan som William fick i present.

Mars: Vi inser hur snabbt William växer. Begrundar även alla byggfel som blivit under Martin Anderssons vakande öga över tomten, inser att det är en hel del jobb kvar och vi känner oss väldigt grundlurade efter det som var bestämt i offerten.

April: Hälsar på i Boden och kör en massa skoter i det härliga vårvädret, spanar även in storforsen och inser krafterna vattnet har att erbjuda under isen. Farfar kom ner till oss några dagar efter vi lämnade honom i Boden och hjälpte till med lite vårstädning på tomten.

Maj: Jag blev utvald till att vara med i Svensk Fågels satsning Pippi på Svensk fågel, vi umgicks med vänner, värmeböljan kom och vi njöt av det härliga vädret. Vi besökte Skansen och hade en mysig dag med barnen.

Juni: Vi besökte Boden igen, faster Victoria tog studenten. Vi var hemma en hel del och njöt av poolen och farfars sällskap. Vi firade Midsommar här hemma hos oss. Vi besökte Gröna Lund och magen den växte och frodades.

Juli: Det var äntligen dags för en efterlängtad utlandssemester och denna gång blev det Madrid. Vi var i Skåne och umgicks med nära och kära och gjorde små utflykter därifrån. Vi hade 2 inbrott i huset och det blev en hel del roddande kring det, men det som inte dödar det härdar!

Augusti: Denna efterlängtade månad, William skulle skolas in på dagis, han och dom stora barnen skulle äntligen få sin lillasyster och vi skulle ytterligare en gång få vara med om att bli föräldrar. Vi hade besök hos oss vid flera tillfällen efter det att vår älskade Juno kom till världen.

September: Blev en månad av bebybubbla, vi var hemma det mesta och myste med vårt nya tillskott. Vi gjorde små utflykter till bla Lovö magasin.

Oktober: Planering inför dop sattes igång, vi var en sväng nere i Sätila och hälsade på. Jag umgicks en massa med vänner då Juno var en ängel på att sova och det vara bara att njuta av långa kaffestunder med Carro :). Jag besökte även fackmässan Baby & Barn på Kistamässan, där knöts det en massa intressanta kontakter bland annat med ett företag som heter Rollabout som jag nu även fått testa den nya produkten Yoomi som finns ute i butik.

November: Vi hade våra härliga vänner Helena, Fredrik och Vincent över på en av årets godaste middagar som pappa P själv stod för. Vi var på Julmarknad med Caroline, Tomas och Oliver på Taxinge slott. Vi fotograferade barnen inför kommande julkort och som vi blev super nöjda med. Juno badar med pappa P och William i STORA badkaret för första gången, det var kul att ha lite sällskap när man badar tyckte hon.

December: Vi startade månaden med dop av Juno samt att fira Williams 2 årskalas, det blev ett lyckat kalas och jag och pappa P var helt överväldiga över alla presenter barnen fick. Vi köpte ny bil. Vi for ner till Sätila och överraskade min syster som fyllde 40 denna fina månad, efter det så har vi varit i Skåne hos mormor och Christer och firat jul.

Så nu vill vi önska er alla ett gott slut och en fin start på det nya året!

GOT NYTT 2013 ALLA FINA DÄR UTE!</hKommentera


+ 2 = tio