Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Årets spel

Tror inte jag berättat att jag sitter i en jury som korar Årets spel, alltså sällskapsspel. Så här hemma blir det till att spela ett och annat spel under denna vären och sommaren. Barnen är såklart eld och lågor över alla dessa spel som kommit som dom bara väntar på att få sätta tänderna i ett efter annat. Jag han snart fått närmare 45 spel och det är allt ifrån barnspel till Williams ålderskategori och uppåt helt enkelt. Barnspel, familjespel och vuxenspel är kategorierna så vi har att göra hela familjen inklusive vänner som kommer hit ;).

Vi ska sedan träffas i augusti för att gå igenom spelen tillsammans i juryn för att sedan utse vinnare i varje kategori. Ska bli super kul och spännande att hålla på med detta och jag tror det kan skapa en rolig stund tillsammans med alla barnen också. För vi behöver ju inom familjen betygsätta de olika spelen för att själva komma fram till favoriter, så vi ska börja redan nu till ledigheten tänkte vi för att beta av några.

Så önska oss lycka till :)

20140527-171634-62194326.jpgKommentera


+ 3 = fem