Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Att bli tokig

1,5 års trots?… Finns det?

Mina gråa hår bara växer och växer, jag vet inte vad det är som har förändrat men något har gjort att Juno vill trotsa emot allt som händer och sker. Hon vägrar klä på sig kläderna på morgonen, det slutar med andra ord med att hon gråter och jag får hålla fast henne för att få på kläderna. OCh råkar det vara så att hon ser att William klär på sig något då ska hon ha den exakt den tröjan tex annars blir det drama med att gråta och skrika, slänga sig på golvet och dunka huvudet där i också… Så här se dagarna ut just nu mellan barnen också, hon ska ha varenda sak som William har och det är just då det är inte så att hon kan vänta några minuter och sedan få den utan gap och skrik. Helst slår hon till honom också, känns ju sådär måste jag säga. Varje dag är en kamp med henne och uppenbarligen gillar hon att testa mig och Williams tålamod just nu…

Känner någon av er igen detta, jag hoppas ju såklart på att det är en fas som hon går igenom. Jag hoppas också på att den går över lika fort för just nu är det skrik det enda man hör. Jag blir ju duktig på att stänga av öronen i varje fall och det kanske är något positivt. Jag kan inte minnas att William var såhär, men å andra sidan var han yngst och hade inte någon så nära syskon att tampas med om uppmärksamheten. Har ni något tips för att lugna det så tar jag gladeligen emot det, min syrra sa det att jag måste behandla dom som ”tvillingar” då dom är så nära i ålder, men ja tycker inte att Juno ska behöva ha Williams kläder liksom… Bara för hon tycker det… Eller tar jag en strid helt i onödan? 

_MG_4190Kommentera


7 + sex =