Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Att få ihop allt….

…..är inte alltid så lätt. Försöker packa till alla tills vi åker om några timmar. Nu sover William vilket underlättar en hel del, därför kommer det ett litet hej från mig.

Måste bara Visa bilden jag lyckades fånga på William igår när vi var ute och promenerade. Han är ju lite förtjust i vinden, så när det blåser i ansiktet på honom sträcker han ut tungan. Han ser ut som Kiss mini ;)

IMG_3267

Han är verkligen min lilla skatt! Läste en artikel om att dom hittat en liten baby levande efter jordskalvet i japan, och det gör ont i mig nu när jag läser om sådant. Så glider tanken in på, tänk om det skulle hända William något?! Jag mår illa av tanken bara, man skulle nog gå sönder som människa!

Nej åter till ämnet packning! Nu fortsätter jag!!En kommentar på inlägget “Att få ihop allt….”

  • Jannie skrev 20 april, 2011 15:10

    Goooosingen lilla!!Underbar bild!
    Lycka till med packningen!Vart ska ni??Kramar

Kommentera


fem × 6 =