Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Att sova en evighet…

Vår lille bebis sover länge på morgnarna om han får välja helt plötsligt...Vaknade exakt nu?! Från sex till halv nio….Undra vart den sömmen kom ifrån. Han kanske växer så det knakar just nu, tyckte nämligen att han sov mycket på dagen igår med. Min lilla FIS.

Har inte hunnit skaffa mig några större planer för dagen, ser ut att vara ok väder så ut lär vi ju komma. Alla ni som försöker nå mig via mobilen kan sluta med det då den dog igår och P har alla laddare på jobbet. Så vill ni nå mig under dagen så är det här eller facebook =). Tänk vad naken man känner sig utan de där telefonen….Men samtidigt lite skönt. Det ända är väl att jag tänkte ta mig in till stan och sedan ska jag nog ut en sväng till Ulrika.

Men nu ska lilleman ha mat och vi ska klä på oss, sedan ska jag försöka äta lite.

Later!!Kommentera


7 × = fjorton