Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Att testa något nytt

Schampoo och balsam tycker jag är ganska svårt att hitta rätt, har fått torrt går på senare år och jag hittar egentligen inget som fungerar riktigt. Men så var jag på Apoteket idag och hämta ut mediciner till William, då spanade jag runt lite och tänkte att det skadar ju inte att testa något nytt.

Så nu ska dessa två flytta in den nya duschen och testas ikväll, passade också på att köpa en pincett för dom jag ägt har en tendens att försvinna… Men nu har jag en rosa ny som inte ska lämna badrummet…

20140520-103639-38199280.jpgEn kommentar på inlägget “Att testa något nytt”

  • Lena skrev 22 maj, 2014 16:54

    Jag råkade bleka för hårda slingor och köpte inpackningen i detta märke. Den är KANON! Är schampot och balsamet lika bra?

Kommentera


åtta − 7 =