Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Avslutade på akuten

God morgon fina! Hoppas ni haft en härlig midsommarhelg! Har vaknat till här hemma efter gårdagens besök på akuten.

Jag hade precis duschat barnen var i vardagsrummet och pappa P höll på att göra de små redo för sovande. Så hör jag ett gallskrik och det låter inte som vanligt när Juno blir ledsen och så hör jag hur han säger till William att man inte får busa sådär våldsamt och efter det kommer han inspringande på toaletten och frågar om han kan ta min handduk och hålla på Junos lilla ögonbryn för det forsar blod. Så när han sitter med henne och försöker lugna henne så slänger jag på mig kläder och går ut och tröstar William för han blev lite skärrad när han såg blodet på Juno.

Jag ringer närakuter i Bromma och vi får komma in på en gång, och läkaren konstaterade att det inte var tillräckligt djupt för att behövas sys, vilket var skönt och att det låg i linje med hennes ögon form så hon kommer inte känna något kosmetiskt jobbigt med det lilla ärr som kommer bli ;). Så dom tejpade hennes lilla öga så hon ser ut som om hon gått en riktig boxnings rond.

Vi ska på återbesök på onsdag, och efter det kan vi ta bort tejpen om en vecka. Så hon får se ut som en liten slagskämpe några dagar på dagis helt enkelt. Men tänk så fort det kan hända att slå i sitt huvud i soffbordet alltså, men det är så typiskt att det ska hända henne. Tror jag måste börja vänja mig för jag tror tyvärr inte det är första gången vi kommer vara inne med henne för någon skada, hon är ju som sagt totalt orädd.

Vår älskade Junobus, när vi väl kom hem så hade William somnat i bilen så det var bara jag pappa P och Juno som myste i soffan med lite popcorne och det gillade hon. Så det blev en lite senare kväll för henne, vilket resulterar i att hon sover fortfarande.

20140623-070411-25451782.jpg2 kommentarer på inlägget “Avslutade på akuten”

Kommentera


nio − 6 =