Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
 • Hej världen!
 • Bad och tankar om sovrutiner…..

  Nu har William badat och han är alltid lika missnöjd med att gå upp ur badet, han är verkligen en liten fisk. Gissar på att han kommer älska babysim. Det är så kul att se att hans rörelsemönster har ändrats jätte mycket mot dom första baden han fick. Han njöt mer då nu njuter njuter han med men nu tycker han det är kul med!! Myyss plutten!

  Men man har nog sällan skådat en sån arg bebis när man tar upp honom. Han har gråtit och varit arg i typ 40 minuter….Helt otröstlig…. Jag som tänkte  att han skulle vara uppe lite längre så han sover bättre inatt men nu slockna han….Tänker inte tvinga honom till att vara vaken.

  Hur gör ni med sovrutiner? 

  Ska se om vikan planera in och gå på babysim snart,tror att det kommer bli en hitt. Hitta en hemsida som har babysim runtom Stockholm och även i innerstan. Trampoolin.com heter den, det finns tre steg man kan gå av babysim….Ska undersöka saken lite.

  Bild lånad av http://www.trampoolin.com/

  Bild lånad av http://www.trampoolin.com/  4 kommentarer på inlägget “Bad och tankar om sovrutiner…..”

  • anne skrev 24 februari, 2011 19:34

   Haha, jag skrev just ett inlägg om sovrutiner på min blogg utan att ha sett ditt inlägg =) Du får gå in och läsa.
   Vi börjar på babysim nästa vecka- ska bli såå spännande. Milia är exakt som W, förut har hon mest bara legat och njutit och myst men nu börjar hon leka lite mer i vattnet. Ska bli spännande att se vad hon tycker om babysimmet!

  • annasdagbok skrev 24 februari, 2011 19:34

   ÅÅ vilka fina anläggningar dom hade att välja på! När jag sökte hittade jag bara vattenhuset så jag går i Sickla. Men det är trångt och stressigt. Men själva lärandet tycker jag om och mammorna är trevliga. Men ändå synd att jag inte hittade dom här först :)

  • mymiracle skrev 24 februari, 2011 19:40

   LÄTT ATT VI SKA DRA PÅ BLOGGALAN! F*CK STUREPLAN HE HE!
   Näe, men seriöst, jag tycker vi bokar! Då är ju bäbisarna våra tillräckligt stora att klara sig en natt med papporna! Jag loggar in på Simmes kalender coh kollar direkt, ingen idé att fråga honom om han är hemma liksom!

   Tack för idag, nu vilar vi hjärnorna tills imorgon!

   Puss puss

  • Lina skrev 24 februari, 2011 23:02

   Vi har alltid haft Neo i egen säng, det funkade från början. Ungefär vid 3 mån började vi köra läggning samma tid varje kväll. Vi har alltid börjat kl 19. Då är det först tvätt eller ett bad, insmörjning, pyjamas, saga och sista målet. Sen ca 7 mån när Neo började äta gröt och sen borsta tänderna också, tog vi det innan sagan så klart. Eftersom det funkade att ha honom i egen säng från början har vi varit hårda med det och försökt vara konsekventa med att inte ta upp honom i onödan. Men du har nog inte så stor nytta av våra rutiner eftersom N och W varit så olika. Jag tror du ska göra det du vet funkar bäst för dig och W. Det viktiga säger är, säger dom som vet, att ha några kvällsrutiner som man håller fast vid, så att barnet ser mönstret och förstår att det är kväll och snart dags att sova. En del böcker och tidningar jag läst förespråkar att börja med sömnmetod först vid 6 mån. Kompisar jag har som haft svåra sömnproblem och barn som skriker och inte sover om nätterna, har känt sig räddade av anna wahlgrens sova hela natten metod. Googla på den om du vill… Jag tror du får ge w lite tid. Är du trött om dagarna så vila när han vilar. Det gjorde jag, men jag hade inte sån ork i början som du har haft :) lycka till vännen! Kram

  Kommentera


  + nio = 14