Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Bakslag ifrån hell…

Usch nu är jag sjuk på riktigt! Innan jag ojar mig för mycket över det tänkte jag att jag skulle berätta lite om gårdagskvällen.

Trotts det lite kyligare vädret så var det ingen fara med Rooftop party för man kunde vara inne med. Det bjöds på en massa god mat och till det brännvin helt enkelt. Deras tanke var att visa att man faktiskt kan dricka brännvin som en god dryck till olika maträtter och inte bara på midsommar direkt ifrån frysen rakt ner i magen. För brännvinet har ju olika smaker och karaktärer som framhäver olika smaker i maten tillexempel.

Som Läckö slott med franska ostron, jag smakade aldrig kombinationen men tydligen var det en bra kombination.

20140515-075210.jpg

Jag och pappa P minglade runt och smakade runt på all god mat. Tog några bilder med min nya kamera men som jag berättat förut så är vi inte riktigt kompisar en, likaså igår… Batteriet dog! I varje fall, efter vi smakat på allt två gånger så begav vi oss hemåt och av misstag så tog vi fel gata till tuben som resulterade i att vi hitta ett Creperi, som vi bestämde oss för att smita in på. Vi hade ju trotts allt barnvakt. Det var super gott och det blev ett bra mysigt avslut på vår lilla date.

Vi begav oss hemåt och jag kände att alvedonen släppte mer och mer, så när vi kom hem så blev jag som ett russin typ. Var till och med tvungen att besöka toaletten för att få upp allt vi ätit. Så idag är det jag som är nerbäddad och tänker på min kropp, för deg är väldigt lätt att köra på i samma tempo trotts att man har en myra i magen. Men tror det varit lite mycket på sistone och att det är därför min förkylning blir sämre och inte bättre, jag har lite mycket överallt så jag får aldrig vila känns det som.

Så nu ska jag återgå till sovandet en stund och ni får lov att se bättre bilder på eventet senare.

20140515-075651.jpg

20140515-075658.jpg

20140515-075710.jpgKommentera


fyra + = 5