Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Bebisrummet

Har ju redan planer för myrans rum, vet att det kanske är lite tidigt att börja planera saker och ting i ren skrock… Men jag gillar att ha saker klara för att slippa hålla på med sådant när väl bebis är här. Myran kommer få det minsta rummet i vårt hus och det är också det rum som har mest vinklar och vråer… Så det krävs en aning planering i vilka möbler man kan använda sig av. Men en garderob behövs ju garanterat och för att slippa IKEA´s stora saker så tror jag på NG Baby´s variant, som dessutom är så sjukt söt så det är ju nytta med finhet helt enkelt. Vi kommer också ha en spjälsäng i rummet men till en början med får bebis sova i en vagga som jag också velat ha länge och den är också ifrån NG Baby.

Kan inte riktigt bestämma vilken färg och tapet jag vi ska ha men det är något jag tänkte ta tag i till helgen, hämta hem lite tapetblock för att få en känsla i rummet. Har fått en annan uppfattning med det här med rosa och blått med då Juno inte är den där prinsesstjejen direkt, vilket inte betyder att denna bebis kommer bli det men jag ska ändå försöka hålla det lite neutralt så man inte behöver måla om efter ett tag.

Gillar Teddykompaniets små djurhuvuden man kan sätta på väggen, skulle vilja ha ett gäng av dom så man kan sätta några vid sängen så myran har några kompisar att titta på när det ska sovas eller när hon vaknar. Har aldrig fingrat på dom eller sett dom i verkligheten, är dom fina?

 

teddykompaniet-diinglisar-wild-trofe-elefant

troll-sara-vagga-swing-vit

troll-royal-garderob-vit2 kommentarer på inlägget “Bebisrummet”

  • Michaela skrev 12 maj, 2014 13:31

    Vilka fina saker :) Gillade verkligen djurhuvudet :) Håller själv på att pyssla med barnrum.

  • smulansmor skrev 12 maj, 2014 18:30

    Jag var själv sjukt snabb på att köpa och inreda när vi väntade vår tös. Hennes rum var klart i sjätte månaden, haha! Underbart jöh och trollserien fyller hela hennes rum! Har inte heller känt på huvudena själv, men hade absolut satsat på ett! Så söta!

Kommentera


tre × 4 =