Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Blossa Glögg

Har legat hela förmiddagen i tron om att värkarna skulle komma tillbaka, icke så då bestämde jag mig för att gå på ett litet event som Blossa har anordnat för sin nya årgångsglögg. Blossa 14 alltså, den visade sig vara väldigt god med en ton av lavendel smak, när jag först hörde det så trodde jag att den kommer inte fall mig i smaken men vad fel jag fick. Nu kunde jag inte dricka och smaka på den sådär super mycket men en liten sip klarade jag av och tillsammans med en massa goda snittar så blev det en fantastisk smaksensation.

Det visades även upp två andra nyheter ifrån Blossa, ett lättvinsglögg och en lättglögg med smak av fläder och citrus som faktiskt blev min favorit.

OP Andersson släpper också en nu julsnaps men den smakade jag faktiskt inte på. Tror dock att den var uppskattad för dom fyllde på hela tiden. Tilltugg till det stod Mathias Dahlgren för. Snittarna till glöggen stod Sébastien Boudet för och gissa om han hade gjort den godaste macarons i världshistorien… Behöver nog inte skvallra om att jag tog mer än en ;).

Tyvärr låg kameran i BB väskan så ni får hålla till godo med lite sisådär bra mobilbilder.

IMG_1606.JPG

IMG_1604.JPG

IMG_1603.JPG

IMG_1602.JPG

IMG_1605.JPGKommentera


− 1 = ett