Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

BVC och lite tankar

Då kör vi eller vad säger ni?

Idag har jag varit på BVC med Juno, tanken var från början att hon skulle få vaccinationsspruta igen men hon är ganska så sjuk vår lilla tös. I och med det så avvaktar vi en månad så hon slapp dra på sig alla symtom ifrån den med nu när hon redan har lågt immunförsvar. Jag har så smått börjat gå på mjölkprodukter igen efter jul och nyår, dels pga att testerna inte visade mjölkproteinallergi och att hennes eksem/utslag varken blev bättre eller sämre. Dock så har det på senare tid spridit sig vidare uppåt ansiktet och hela halsen är nu täckt av dessa utslag och det känns inte helt kul så därför ville jag se till att vi fick träffa en läkare igen. Om det nu inte ger något så får vi kanske se om vi måste gå vidare med en hudläkare? Det som är positivt är att hon inte verkar ha allt för ont av dessa utslag utan det är mer i en själv det gör ont. Jag bestämde mig också efter dagens möte att börja trappa ned på mjölkprodukterna igen i hopp om att den ökade mängd utslag ska gå tillbaka något. Men resan med dessa utslag fortsätter med andra ord.

Sedan så ska jag kör en liten träningsperiod här nu tillsammans med Pappa P. Han har lite större mål med sin träning än vad jag har men vi har lite olika kroppssituationer med skall tilläggas. Jag ska träna för att bli starkar och få en fastare kropp och allt detta ska vi dra igång med idag är tanken. P har börjat sedan några dagar tillbaka men jag håller just nu på att sätta ihop ett litet träningsprogram som jag ska försöka göra varje dag eller varannan varvat med lite kondition. Så nu är det full fart här hemma med fokus hälsa, träning och att börja få tillbaka sin gamla kropp.

Tänkte att jag lägger upp före och efter bild senare ikväll, sedan blir det till att jobba sig framåt. P har satt ett mål på sista maj, så vi får se hur långt jag har kommit i mina mål tills dess. Men som sagt jag ska träna för att bli starkare och han kör sin träning för att gå ned i vikt till att börja med.

</pKommentera


två + 8 =