Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

CheckMe

Nu äntligen lite lugn och ro, full fart kan man säga men det är ifs bra såhär på morgonen då kommer man igång på en gång! Jag har utvärderat en body som heter CheckMe och bodyn fungerar på så sätt att den är ”koll” bar i ryggen så man slipper ta av byxorna på barnen för att se om det hänt en liten sak. Vi har haft en nu hela sommaren och för oss är det ett perfekt plagg att ha i garderoben, framför allt när man är ute och far en hel del. Så många gånger man krånglar av och på byxor helt i onödan, när man sov vi dessutom har en Juno att handskas med så är det verkligen super smidigt att bara kunna kolla ner i blöjan. Bodyn har även dubbelknäppning under till så man kan använda den under en längre period rent storleksmässigt, vilket enligt min mening är super bra.

Vill du läsa mer om bodyn så kan du titta in HÄR och vill du köpa den så klicka HÄR. Hojta till om det är något du vill köpa så kan jag nog fixa en liten rabatt kod till dig. 

IMG_9472 IMG_9943 IMG_9994 IMG_0006Kommentera


8 × fyra =