Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Då kom den där slemproppen…

Då var det den borta med, jag som undrade hur den såg ut. Den gick inte att missa om man säger så ;)… Det kan med andra ord starta idag men lika väl senare med och det känns ju lite skrämmande… Men om man läser runt lite så är det ”normala” att förlossningen sätter igång 1-7 dagar efter slemproppen lossnat så kanske har vi en myra här inom kort? Jag tänker inte fundera så mycket på det mer än att jag kanske ska packa BB väskan och vår egen och se till att vi har barn/hundvakt om det skulle köra igång dom närmsta dagarna. Jag ringde min mamma som ska se hur hon kan ta sig upp under morgondagen så jag hoppa på att det går att lösa. Det är skönt att ha någon här som kan ta hand om allt och känner både William och hundarna.

slime

Bild lånad ifrån google.4 kommentarer på inlägget “Då kom den där slemproppen…”

 • Kristoffer Lawner skrev 7 augusti, 2012 14:35

  Spännande! :)
  Vi är hemma i Sthlm i helgen.. Så vi finns här för er :)

 • Idlisa skrev 7 augusti, 2012 18:44

  Jag är också väldigt nyfiken på hur den ser ut haha. Hoppas att jag får veta snart också :P
  Lycka till!
  Kram

 • Emelie skrev 7 augusti, 2012 18:55

  Åh va spännande!! Snart kommer Myran..
  Lycka till när det sätter igång..
  STor kram!!

 • Linn skrev 7 augusti, 2012 23:22

  Hihi, sa ju att du skulle märka när den kom. Du förstår varför Anders inte ville komma och kolla på min va? Haha! Några dagar till så sätter det säkert igång! Kram

Kommentera


fem + = 14