Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Dagarna som går i ett…

Vips så var den här dagen kväll… Kan inte förstå hur snabbt vissa dagar går. PKU testet gick bra hon grät inte ens den här lilla tjejen, pappa P däremot var lite mer spak om jag ska vara ärlig ;). Hon fick godkänt av läkaren även idag, så det kändes toppen. Hon hade tappat lite i vikt men inget nämnvärt och nu när maten runnit till så var det absolut inga konstigheter.

Så nu väntar hörseltest på torsdag och sedan är hon besiktigad och klar helt enkelt. Ska ta och ringa BVC med och berätta om att hon är här, känns super konstigt att man ska börja hänga där igen. Men nu ska vi väga, mäta och få sprutor ibland ett tag framåt.

När vi var klara med det åkte vi faktiskt in till kontoret, visade upp vår lilla guldklimp. Samt fixade med några saker som låg och släpade. Vi åt även lunch med en kollega så det var mysigt, känns bra att jag tagit det beslutet att jobba också. Så tar nu några veckor med lugnare schema för att landa och lära känna myran och hennes rutiner men sedan ser jag inga konstigheter att hänga med henne på kontoret några timmar om dagen.

Så var det tandställningen, det var två gummiband som sattes in för att vidga två tänder för att få ner ringar kring tänderna. Så ytterligare ett besök på torsdag. Efter det åkte vi en sväng till Mio för att prata om våra soffor och varför vi inte fått någon hjälp ifrån dom osv, så nu har vi fått fart på det äntligen. Sedan åkte vi till Bromma Blocks för att köpa lite nödvändigheter till barnen.

Så där har ni vår dag, fullspäckat schema denna tisdag. Nu sitter jag med skruttfia i soffan och snart ska de stora små barnen gå och lägga sig.

IMG_1711.JPGKommentera


+ fyra = 7