Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Dagen som gick

Då sitter vi här hemma, Tindra sover i soffan, William kollar på Nalle Puh jag spanar runt lite på FB. Det pratas om sushi och thaimat till middag och varför inte säger jag? Det kommer ju bli en del julmat kommande helg… Så nu återstår det att se om det är någon annan allergi eller att utslagen kommer ifrån något annat.

Läkarbesöket gick bra, det gjordes ett pricktest och hon ska enligt det inte vara allergis mot mjölk! Mycket skönt men vad beror då alla utslag på? Det kunde dom inte svara på så det togs även ett blodprov för alla sorters allergi men det får vi svar på om några dagar. Så nu kan jag andas ut och börja äta igen vilket ska skönt nu i juletider. För att fira det med mjölken så mötte vi upp Sanna och Hugo och jag tog och drack en varm choklad, den var magisk god! I kväll tänkte jag fira med en kinderäggschokladtomte, mumsigt värre tror jag!!

 

20121218-162809.jpg

20121218-162823.jpgEn kommentar på inlägget “Dagen som gick”

  • Amanda skrev 19 december, 2012 20:48

    Barn kan vara allergisk mot mjölk utan att man ser det på pricktest, det trodde jag alla upplyste om. Så sa dom till oss på barnmottagningen och har hört av flera andra.

Kommentera


− 5 = två