Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Dags för läkarbesök

Så är vi på G till dagis och det stundande läkarbesöket, det lär väl inte bli några svar idag om vad det kan tänkas vara men vi ska ta proverna och så ska jag ta upp med dom att eksemen kommer tillbaka när jag slutar med den ”starkare” kortisonsalvan. Efter det ska jag göra lite ärenden så som handla lite mat så vi klarar oss fram till jul, jag ska också hämta två paket på posten som väntar, det ena är nog ett tv-spel och det andra är chassit ifrån Bugaboo. Shit vilken bra grej att få ett nytt, för oj vad det knarrar nu kan jag säga… Men det är säkert kylan som bidrar till det ökade knarret då materialet blir kallt, men så ska det ju inte vara så det är bara att byta.

Vi är ju extra hundvakt åt en av valparna, Charlie, nu först börjar hon komma till ro här hemma… William bestämmer dock över henne så han är nöjd och hon är mindre nöjd som måste följa hans minsta vink ;).

För snart ett år sedan såg det  ut såhär hemma hos oss…Kommentera


åtta + 6 =