Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Den Blå Planet

Vi åkte iväg en dag till Den Blå Planet som ligger i Köpenhamn, precis efter bron så svänger man höger så är man där typ. Hade hört att det kunde vara en del folk men jag kunde seriöst inte föreställa mig att det skulle vara SÅ mycket folk. Barnen och vi hade sett fram mot att ta en dag bland fiskar och vatten men det slutade tyvärr i besvikelse och lite små irriterade miner. GALET mycket folk, då menar jag att det var galet mycket folk. Det gick knappt att komma fram till montrarna med fiskar och med den höga folkmängden så kändes man sig väldigt instäng i trånga och mörka gångar. Det är inte ofta jag tycker saker är katastrof men just Den blå Planet är inget jag skulle rekommendera till er såvida det inte spelar er någon roll med en massa folk. Jätte tråkigt att vi fick uppleva det på det sättet för om man bortser från allt folk så är det ett coolt ställe att besöka. Det kanske blir ett nytt besök i framtiden men då ska jag ringa och kolla folktrycket innan och jag ska garanterat köpa förköpsbiljetter för att slippa köerna in.

Tyvärr glömde jag min kamera hemma så ni får nöja er med några mobilbilder.

IMG_2460

IMG_2462

IMG_2469

IMG_2471

IMG_2473

IMG_2475

IMG_2477

IMG_2482

IMG_2483

IMG_2486

IMG_2489

IMG_2490

IMG_2496

IMG_2497

IMG_2500

IMG_2502

 Kommentera


åtta + = 10