Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
 • Godmorgon söndag!
 • Den första bristningen…

  Jag har varit skonad mot bristningar, fick inte en enda med William och hade inte en enda fram till idag. Jag bar William och satte mig ned och lyckades jag själv åstadkomma en mitt på magen. Det brann till i huden och bristningen var ett faktum… Puhu säger jag bara! Jag vet att det är vanligt och att många har dom men jag trodde verkligen att jag skulle slippa… Så var man märkt för livet i sin hud pga graviditeten, mamma sa dock att magen mon pekar mycket mer rakt ut denna gång än förra så det har ju säkert med det att göra tyvärr.

  20120801-212907.jpg

  Piggar upp detta inlägg med en bild ifrån kvällens promenix!  En kommentar på inlägget “Den första bristningen…”

  • pilla skrev 2 augusti, 2012 21:30

   Jag hatar min mage. Har massor. Ser ut som att jag blivit anfallen av en tiger…

  Kommentera


  × 5 = fyrtio