Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Dessa träningskläder…

God morgon!

Blev en tidig morgon idag, Juno tyckte att klockan fem var en bra tid att vakna. Gissa om jag tyckte det? Men trött i ögat så sitter vi nu och äter frukost, ska piggna till för att hitta på något med William och Juno idag.

20130208-074012.jpg

Blev grönt te idag till frukost, det ska tydligen hjälpa till att kicka igång förbränningen när man håller på med träning. På tal om träning, så slog det mig igår när Tindra skulle dansa, folk som går på gym går inte dit för att träna utan för att visa upp sig. Det är ju en större tävling om vem som har snyggast kläder och frisyr än just det, träningen! Min syn på detta kanske är fel, men jag har tränat en timma eller två igenom mina år och jag aldrig behövt känna att jag har ”fel” kläder… Utan ju mer skiten man varit efter träningen ju bättre har man jobbat ;).2 kommentarer på inlägget “Dessa träningskläder…”

 • mymiracle skrev 8 februari, 2013 13:10

  fast att ha fina träningskläder gör det hela mycket roligare tycker jag, och jag tränar skitbra i dem! tycker bestämt fröken låter lite som en bitterkvist! he he ;)

  häng med till gymmet istället, vad sägs om spinning redan nu på söndag?

  (å vet du, även i ert hemmagym gör sig musklerna snygga i läckra tighta träningskläder, so lets show Peder som nice ass!)

  Jo en sak till, om P vill loosa lite fett om magen – max en frukt om dagen, massa dumt socker! tips istället är nötter, mättande, bra fett och dämpar sötsug!

  ses måndag btw?

  puuuussss

 • Lina skrev 8 februari, 2013 14:37

  Det är kanske bara för att du precis som jag är uppväxt med ”riktig idrott”, där prestation gick före kläder. Jag tycker också det känns lite ovant när framför allt tjejer klär upp sig för att träna. Är ju kul med snygga kläder men går till överdrift ibland. Själv har jag typ anpassat mig och vågar aldrig gå till gymmet i mina vanliga reklamshorts längre… Illa men sant, tragiskt… Jag är ju lika snygg i shorts och tisha liksom :) haha

Kommentera


5 + = sex