Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Det blir skillnad…

Hua, det är mycket nu kan man säga… Nya jobbsaker att sätta sig in i, gå på möten, ha koll på barnen, ta hand om huset och ja ni vet försöka hinna med det vanliga livet kan man säga… Försöker så gott jag kan men det blir tyvärr ni som får lida lite då det blir mindre kvalitet i mina inlägg. Som jag berättat i tidigare inlägg så ska jag försöka få till det med större planering i mina inlägg, tyvärr kan jag inte få ett bloggtillbehör hit till bloggen som skulle underlätta min vardag så behöver hitta ett bra sätt att och rutin bakom detta. Så var lite tålmodiga med mig!

Dagens William är glad som en lära kan man säga, har en super cool tröja ifrån meandi på sig idag och skulle han få bestämma så skulle han nog helst av allt ha den här varje dag. Han passar så bra i färg tycker jag så för mig får han ha den så ofta den är ren, ni hittar in till deras hemsida HÄR.

_MG_3101 _MG_3114 _MG_3118Kommentera


tre − = 1