Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Det börjar bli nervöst!

Idag är det dags för inskrivninga på Astrid Lindgrens Barnsjukhus! Gissa om det börjar pirra i min mage något, operationen är inte förrän måndag men ändå. Känslan i kroppen man får är inte rolig för det, jag sitter och läser om narkos som vi fick medskickat och vad vi kan göra för att minska stressen hos barnet. Tror ju att det kommer gå jätte bra och att han kommer lösa det galant då han är en tuffing! Dessutom så provade vi ju med stick i fingret och det blinkade han inte åt, så jag tror det kommer vara helt lugnt.

Det är ju man själv som är blödig och känslig. Samtidigt är jag ganska förväntansfull då detta är intressant för mig. Min dröm som yngre var att bli läkare, så jag ser det bara som en möjlighet att se hur det går till innanför sjukhusväggarna. En dag kanske jag bestämmer mig för att börja plugga den långa utbildningen!?

Vi ska vara på plats vid ett, och innan dess tänkte jag vi skulle hinna köpa en present till pappa P som är i närheten. Då har jag bockat av ytterligare en sak ifrån listan! Super skönt!

IMG_44994 kommentarer på inlägget “Det börjar bli nervöst!”

 • studs skrev 1 december, 2011 16:48

  de går säkert bra! Vad skall opereras? jag själv väntar tid till op för min son :( skulle dock helst slippa ..

 • Magda skrev 1 december, 2011 19:14

  Det går säkert fint, han är ju i goda händer.

  och du, Sverige behöver lite fler och bättre läkare så go for it!/sjuksköterskan

 • Jenny skrev 2 december, 2011 17:13

  Sjukvården i Sverige är fantastisk, efter förra hösten med Majas tumör har jag bara gott att säga. Stor kram till er alla! Vi hörs när jag kommer hem om en vecka, fick aldrig ditt nummer. Ta hand om er :)

 • mymiracle skrev 2 december, 2011 17:47

  Tack för mysig dag idag! :)

  Och tack för paketet, he he…

  Btw, angående mitt paket – typ perfekt size för att vara du vet vad.. Du kan ju klämma lite på det på tisdag…

  Puss puss

Kommentera


9 − ett =