Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Det gör ont!

Det gör ont i mitt hjärta att se mitt hjärta ha det så här jobbigt med sina utslag… Salvan hjälper som sagt INTE… :(. Mamma har ett tips på en salva så jag ska försöka hitta den på något sätt. Pattesalva heter den och det är tydligen en salva bönderna använder till kossornas spenar, dom hade haft en bekant hemma som har psoriasis och salvan hade lindrat… Så det är nog ett alternativ som vi kommer testa…

 

20121124-123920.jpg4 kommentarer på inlägget “Det gör ont!”

 • pilla skrev 24 november, 2012 21:17

  Kan det vara helosan? Helosan brukar man använda till kossornas spenar. Jag använder det till mina händer regelbunder. Det enda som funkar på min exem (förutom kortison som jag inte kan använda nu).

  Fy vad jobbigt för juno. Vad säger bvc? Det måste finnas något som kan hjälpa. verkar de klia?

 • Hanna skrev 24 november, 2012 23:47

  Stackars lilla tjejen! Kan det ha varit pappa som haft salvan…? Kollar gärna med honom var man kan köpa den!
  Kram Hanna

 • happylife skrev 24 november, 2012 23:48

  Pluttan då =(
  Rekommenderar inte Bvc något annat då? om det inte hjälper. Jag hade exakt samma utslag på magen, sträckte sig ända upp i halsen-Fick 2 olika sorters salvor utskriva som hjälpte nästan direkt. Minns tyvärr inte vad dem hette, en var i pumpflaska och den andra var i tub och skulle förvaras i kylen osäker om det också var Daktacort.
  Hoppas salvan ovan du nämnde får bort skiten!

 • christina skrev 12 december, 2012 21:43

  Vet inte om detta hjälper dig, då jag inte vet om man kan få tag på den i Sverige, men Barefoot SOS rescue cream använde jag till mitt första barn som hade eksem när han var 3 månader och det fungerade jätte bra. Har beställt en ny (till England) till min 5 måndaders bebis nu, och hoppas den ska kunna hjälpa.

Kommentera


8 × fyra =