Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Det hände grejer…

God morgon!

Jag har inte hunnit uppdatera förrän nu då morgonen har varit hektisk. Barnen skulle bli klara och vi skulle bli klara dessutom var jag tvungen att gå igenom min väska så jag har packat allt in förr förlossningen.

Jag tror dock inte det blir någon myra idag men man vet aldrig. I natt tror jag nämligen att det kom lite fostervatten med en hel del efterföljande värkar men dock så har allt klingat av och nu kommer det små värkar ibland och inte alls samma intensitet. Men jag ringde förlossningen nu på morgonen och dom tyckte vi skulle komma in på en kontroll, så dit ska vi nu efter Williams inskolning. Kände att det var lika bra att vara där en stund idag i varje fall så man inte behöver börja om med allt liksom.

Så status är med andra ord, jag hade rätt om känslan och med kroppen igår men vi får se det lilla livet behagar dyka upp ;).

myra
2 kommentarer på inlägget “Det hände grejer…”

  • Deer skrev 15 augusti, 2012 09:05

    Spännande :) Lycka till när det är dags!

    Kram

  • mymiracle skrev 15 augusti, 2012 11:30

    WEEEE!!!

Kommentera


− tre = 6