Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Det nya jag…?

Det här med att inte stoppa i sig något med mjölkprodukter är ju inte helt lätt. När man dessutom inte ”får” äta något så blir jag obstinat och vill bara ha det bag inte får… Snacka om dålig disciplin när jag börjar klaga efter en dag, blir trött på mig själv då det inte är för min skull utan för världens finaste dotter jag gör detta. Sedan gäller det bara en vecka och vad är en vecka om det visar sig hjälpa? Dock har jag funderat på just det, är hon Laktosintolerant så kommer jag nog inte amma vidare tyvärr. Det är en sjukt stor omställning att ta bort allt sådant, det känns ju inte så kul… Men tiden får utvisa helt enkelt, just nu nöjer jag mig med julmust och soya mjölk i kaffet!

;

20121108-173224.jpg

20121108-173245.jpg

Instagram:ajamelanderKommentera


8 + = sexton