Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
 • Söndag på terrassen
 • Lugna ned dig!
 • Vincent 3 år
 • V 15+3
 • Du har gett dig på fel person!!!
 • Dubbelvagns funderingar

  Här har vi ätit våfflor till lunch och nu leker William någon sorts klätter lek och jag har suttit och googlat lite dubbelvagnar. Jag har ju min favorit och det Bugaboo Donkyn men, ja tro det eller ej så finns det ett men. Först så har ju Ulrica den så jag har sett den i action nu ett tag och den fungerar bra och är smidig och snygg. Men det enda som jag stör mig på är att barnen inte kan ligga raklånga men det är väl bara för jag haft den vagn jag haft nu. Jag är inte van den sittdelen, men är det skönt för dom? Det andra Menet är att sittdelen känns tydligen något liten enligt Ulrica och att dom inte har så mycket space liksom. Dock så vet jag inte om detta kommer göra att jag väljer en annan vagn för att jag hittar ingen annan vagn som jag känner matchar kraven man har på sin vagn ändå.

  Jag har varit sådär nöjd med Teutonian vi haft nu till William då den kärvar lite här och vart. Den är stor i sittdelen och William får super bra med plats både när han sitter och ligger för att sova. Men den har en del saker som jag inte är helt nöjd med. Sedan att välja deras dubbelvagn är ju uteslutet då den är MEGA stor. Eller det är den känslan jag får för alla andra vagnar, att dom är stora och klumpiga. Bugaboon är ju otroligt smidig i både konstruktion och ändra lägen på den.

  För vi kommer nog köpa vagnen till sommaren, så det gäller ändå att börja ta tag i att kolla runt i varje fall då jag känner oss när det kommer till att beställa saker. Men jaghar sålt in den hos P i varje fall så det kommer inte bli ett problem, tycker dock att den är galet dyr om ni frågar mig. Det är ju ändå ganska löjligt, men dom kan ju ta de priserna då de är så outstanding mycket bättre än deras konkurrenter.

  02_BUGABOO_DONKEY_duo-610x814  5 kommentarer på inlägget “Dubbelvagns funderingar”

  • Lina skrev 7 februari, 2012 18:06

   Svårt det där… Jag hade satsat på babyjogger, urban jungle eller emmaljunga. Urban jungle stor, emmaljunga större, men med betydligt större plats och utrymme för barnen. William kommer ju vara stor till sommaren :) Donkeyn verkar smidig men jag har aldrig gillat bugaboo, skrangliga och för små i sittdelen… Lycka till iaf :)

  • Magda skrev 7 februari, 2012 21:18

   Vi kommer nog ta donkeyn, jag vill inte hålla på att släppa massa onödigt tungt och stort. Att sittdelen inte kan vara helt plan ser jag inte som nåt problem, den ser ju helskön ut när den tippas. Priset är väl det värsta tycker jag men jag är helt övertygad om att jag kommer använda den flitigt och då är ju det bättre än en billigare vagn som bara står.

   Ang onepiecen så är jag positivt överraskad, men jag kommer aldrig bli en av dem som har på mig den nån annanstans än hemma i soffan. jag blir inte en av dem som går runt på stan i ”bebiskläder”.

  • mymiracle skrev 7 februari, 2012 23:15

   Den är outstanding om man jämför, i alla fall med tanke på hur både du och jag har det med allt ”in och ut ur bilen”, den är smidigast och väger minst!

   Ang det där med att den inte går att få helt plan när man börjat med sittdelen har jag kollat upp det, det är det mest ultimata för att avlasta de små barnens rygg. Framtagen av läkare för att barnen ska ligga så ergonomiskt som möjligt när de skumpar och far :) Kommer nog vara ovant för dig men skönt och bra för de små! Du vet ju själv hur William gillar att lägga upp fötterna! :) Så han kommer garran trivas!

   Dessutom, om man exempelvis går med båda barnen till farmor/dagis och där lämnar den ena, kan man lämna ligg/sittdelen där och lämna stället med en ”singelvagn”, och slippa gå med onödigt bred vagn utan ett barn :) Very good I think!

   Puss på dig honey!

  • Lina skrev 8 februari, 2012 08:11

   Tror också det är skönt för barnen att ligga så i sittdelen. Prova och kolla om några månader så att William får plats bara, vilken vagn du än väljer. Med babyjogger tänkte jag främst på city select, men även city elite är riktigt smidig, särskilt att fälla ihop, även om den är bredare. Oslagbar suflett som skyddar bra för solen :)

   När ska vi ses? Saknar dig. Tycker ni borde ta en längre visit i Skåne snart :) hehe! Kram

  • pilla82 skrev 8 februari, 2012 11:17

   Jag är kär i den där vagnen! Jag vill ha den vagnen och jag har ett barn!Snygg med röd suflett.

   Magbilden! Jag väntar på magbilden;)

  Kommentera


  två + 8 =