Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

En god natts sömn

Har sovit super gott i natt, ändå är jag galet trött…? Det är lika mulet och grått som igår här hemma, vill ha solen och värmen tillbaka! Skönt på ett sätt tycker jag, jag slipper känna pressen av att jag måste vara ute. Vi har faktiskt en del att fixa inne med kan jag säga, jag ska sätta upp två hyllor i tvättstugan idag så jag får lite mer förvaring. Skulle önska att det rummet var dubbelt så stort, finns inte en chans att hålla ordning där inne…

Tindra, Filip och Juno sover fortfarande, det är jag och William som är vakna och är uppe. William äter en tallrik med köttbullar till frukost idag, det var han sugen på…  Själv ska jag koka lite kaffe och försöka dricka det innan huset vaknar allt för mycket.

IMG_7042

En av dom härliga kvällarna i Abbekås!En kommentar på inlägget “En god natts sömn”

  • Fru P skrev 14 juni, 2013 11:54

    Ibland behöver man verkligen dom där dagarna när man bar är och inget mer :)

    Hoppas du känner dig piggare nu!

Kommentera


3 + ett =