Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

En regnig torsdag…

Det stod inte att det skulle regna idag väl…? Men det gör det, så mycket kan jag berätta för er i varje fall hos oss. Det har varit en lång ljus natt tycker jag, har haft svårt att sova… William kom in till oss vid tre snåret och efter det var det omöjligt att somna om. Nu ligger han dessutom kvar i vår säng med feber och han somnade om för en stund sedan då han vaknade när pappa P gick till jobbet. Så nu funderar jag på hur vi ska lägga upp dagen och morgondagen framför allt…

VI hade ju planer på att ta oss ut i skärgården till samma gäng och vänner som vi firade midsommar med förra året, vilket kändes som en den mest idylliska midsommar jag haft någonsin tror jag och nu ser det ju ut som om vi får skjuta på dom planerna kan man säga… Jag tänkte att Juno får vara en stund på dagis medans William får vara hemma idag, så får jag ändå försöka fixa det som stod på shoppinglistan och kanske lite till om det blir så att vi drar i morgonbitti eller inte… Så handlar för båda alternativen helt enkelt. I bland blir saker inte helt som man tänkt sig…

Berättade ju om en leverans som skulle dyka upp igår och det gjorde den med besked, med andra ord är jag nu reda att börja inreda bebisrummet. Men känner ändå att det tar lite emot, är ändå ett par veckor tills myran kommer. Är ni vidskepliga? För visst är det så att man inte ska fixa för mycket då allt faktiskt kan hända in i det sista… Tänker ju inte så varje dag men det känns ändå lite vemodigt. Jag känner dock mig själv och jag kommer inte kunna låta bli att fixa färdigt så ni kommer inom kort få se hur det blev det lovar jag!

20140619-074033-27633128.jpgKommentera


− fem = 2