Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
  • Hej världen!
  • En stund för mamman

    Nu har jag strukit, plockat satt min pappa på att dammsuga undervåningen ifs men handlat och allt det där så nu tar jag en välförtjänt paus med två tidningar och en islatte ifrån Starbucks! Pappa lagar dessutom maten så jag känner mig rejält bortskämd vill jag lova så det är väl bara att passa på. Ska faktiskt släpa fram en av resväskorna och börja lägga ner de stora barnens kläder så har vi börjat i en ände med packningen inför nästa veckas resa. Känns bra om man har så bra koll på det som möjligt, se om det saknas något så hinner vi införskaffa det innan det är dags att resa.

    20140715-123849-45529792.jpg    Kommentera


    9 + två =