Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
 • Ny plattform
 • Envis? Nej inte han!

  Såhär vaknade jag inatt av att han sov på mig, nu bestämde han att det skulle vara på samma sätt! Man börjar ju undra varför han tycker det är skönt att somna sittande/hängande på mig? Kanske är det en ren maktkamp eller så gillar han att sova i lite lutning ;)

  Han är väldigt söt och det är ju tok mysigt men man kan ju inte ligga här idag igen. Jag har en massa saker att fixa med nämligen. Ska in och fixa klart det sista i Williams rum så jag kan böra måla. Tänkte dra igång det projektet ikväll. Ska bli så skönt när han får sitt egna rum, tror faktiskt att han kommer börja sova bättre, dessutom kan hans leksaker, böcker och gosedjur få sin plats!! Har en massa saker jag vill köpa till rummet, men konstigt nog är det mesta av den dyrare sorten… Men det brukar ju vara så när jag väl hittar något! Så typiskt mig kan jag säga!!

  20110921-094744.jpg

  20110921-094652.jpg  En kommentar på inlägget “Envis? Nej inte han!”

  • systeryster skrev 21 september, 2011 16:17

   Ja, maktkamp kan man lugnt kalla det ;-)

  Kommentera


  ett + = 2