Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
 • Godmorgon söndag!
 • Färdig som artist x 2

  Så känner jag mig som just nu, sitter i soffan och vill inget hellre än att somna. Dock sitter jag och väntar på att P ska komma hem då vi hade  lite otur med bilen när vi var på vår Blocket fyndresa… Men förhoppningsvis är han snart hemma och också den viktigaste saken i dagens shopping VÄXASÄNGEN! Som jag letat och jag hade till och med ställt in mig på att köpa en på IKEA då det måste bli någon ordning med Williams sovande nu. Men så idag i bilen hittade jag den och vi ringde på direkten och den fanns kvar, dessutom hade dom lite mer smått och gott som vi kunde plocka med oss hem så det känns väldans bra. Sängen behöver dock målas lite då den är rosa i kanterna och det fungerar faktiskt inte till William så det blir till att ta fram en pensel och lite färg och se till att den ser mer könsneutral ut. Men det får bli ett projekt för morgondagen eller någon annan dag helt enkelt, nu har vi en säng och det känns skönt så nu ska det inhandlas en madrass och sedan är det dags för min älskling att sova i sitt rum igen.

  Ni får se lite bilder i morgon på sakerna som fick följa med hem!

  gravidkvinna

  Ifrån det ena till det andra.

  Måste bara fråga, det här med slemproppen…. Är det någon som riktigt har märkt när den kommit eller är det bara så att den försvinner? Det kändes nämligen lite knasigt här nu på kvällen som om något släppte och sedan blev det lite fuktigt i trosan, dock inte vatten men en slemliknande substans…? Kan det vara så att min slempropp släppte eller är det bara inget som vanligt? Konstigt det där, det är nästan så jag går och känner efter stundtals fast det är ett gäng med veckor kvar… Men det är nog för att jag har börjat bli ganska less på sömnlösa nätter och stramande mage… Men det är lika mysigt att känna henne där inne i magen varje gång hon rör sig…  3 kommentarer på inlägget “Färdig som artist x 2”

  • Sara skrev 19 juli, 2012 09:19

   Kul med fynd! Vi skulle också snart behöva en växa-säng, hoppas att William trivs i den.
   Min slempropp gick i omgångar under två veckors tid. Då var det som små slemklumpar. Annars är det ju vanligt med slemmigare flytningar mot slutet av graviditeten, det kanske var det? Lycka till magen nu:) jag väntar med spänning på resultatet!

  • lillalady skrev 19 juli, 2012 09:53

   Min slempropp började släppa en vecka innan förlossningen. Som Sara skriver så var det som små slemklumpar. Samma dag som förlossningen började släppte resten, då kom det en stor klump, så då visste jag att det var slemproppen.

  • Lina skrev 19 juli, 2012 21:37

   Känsliga läsare undanbedes……

   Min slempropp gick när jag satt på toa, haha. Var ju i v 34 då och blev lite skraj, ropade på Anders och sa att det såg ut som om det kom massa slemmigt ur mig, typ som riktigt klibbigt snor i konsistensen… Bad honom titta men av någon underlig anledning ville han inte… Iaf kom det en del, inte så lite som du beskriver. Var lite blod utblandat också. Pratade med BM som sa att det inte alls behövde betyda att plutten var på väg ut, men två dagar senare började ju vattnet sippra ut. Tog tid innan jag fattade att det var vattnet dock, kom jättelite i början, i små omgångar. Nästan som du beskrev det, fast mer vattnigt än slemmigt… Du lär iaf inte tveka om slemproppen kommer – den brukar leva upp till namnet har jag hört :) kraaaaam

  Kommentera


  7 + sex =