Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Farmhouse

Tyvärr har inte jag så mycket ärenden mot Sickla hållet nu för tiden, lite tråkigt för det blir inte så mycket besök i Farmhouse affären som ligger där. Deras inredning till barn är helt fantastisk tycker jag, gillar det mesta och märkena dom använder sig av är helt i min stil. Jag vet att dom håller på att julskylta nu och gissa om det är där jag skulle vilja köpa alla mina klappar till barnen? Om ni som jag inte har så många ärenden till Sickla området så har dom också en webshop som är värd ett besök. Följer också deras blogg och den hittar du HÄR.

Ni missar väl inte att jag har en tävling ihop med just Farhouseshop.se, den kan du hitta HÄR. Den avslutas idag så skynda och tävla. Funderar skarpt på att slå till på Världskartan, den skulle göra sig i Juno´s rum tror jag, det är nämligen fortfarande något tomt på väggarna. Den söta Grisen tror jag också skulle gillas av vår dotter så kanske blir det ett besök innan julen kommer.

blogger-image-1928180749 blogger-image--829712783

Bilder lånad ifrån Farmhousebloggen.Kommentera


× 9 = sjuttio två