Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Fina fisken (flodhästen)

William älskar alla sina nya långärmade T-shirtar ifrån meandi, detta skriver jag inte för att jag är bloggvän med dom. För han ÄLSKAR dom verkligen och jag är tämligen övertygad att det beror på de roliga figurerna som han har på sina tröjor. Att byxorna sedan är super mjuka och sköna i kvalitén skadar inte.

Så om ni inte har något meandi plagg i garderoben så rekommenderar jag att skaffa några, julklapp kanske? Jag ska försöka hitta ett par byxor som Tindra vill ha tex men dom är slut för det mesta så det blir till att eftersöka dom kan jag säga. Men hon föll pladask för just dom. Så misstänker att det kommer bli en uppskattad sak om jag får tag i dom, hon är lite kräsen och är svår att köpa till enligt mig. Det kan också beror på att hon inte riktigt har hittat sin stil, så hon försöker testa lite av varje.

 _MG_3224 _MG_3229 _MG_3233Kommentera


3 − tre =