Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Förbereder julbaket

Hej på er!

Jag börjar så smått fundera på vilka saker vi ska baka själva i år, finns en hel del goa saker som jag skulle vilja ha med på vårt julbord i år. Jag kommer givetvis stå för efterrätterna och maten kan jag hjälpa till med, men det är inte min starka sida om man säger så… Några saker som brukar vara populära här hemma är Leila´s Rocky Road, mina ischoklad, kola och i år ska jag även ge mig på att göra saffransbiscotti tänkte jag.

Köpte även hem en rulle med marsipan idag, tänkte färga några klumpar för att kunna  göra lite julgodis… Det är ett barndomsminne faktiskt, min dagmamma och hennes dotter, jag och min lillebror gjorde alltid en massa figurer till jul och skulle vilja ha en sådan tradition med mina barn. William är väl något liten kanske, för om han nu gillar marsipan lär det mesta åka i magen misstänker jag… Testa ska vi göra i vilket fall som helst.

Bakar ni till jul och vad hittar ni då på för spännande?

_MG_3762

Hitta dessa hjärtformerica idag, kul att ändra form tycker jag!Kommentera


+ 4 = sju