Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
 • Ny plattform
 • Fördriva tiden lite

  Nu när man är klar för att inreda myrans rum så måste man ju börja spana lite på vad man vill ha, jag kommer köra på samma tema som i Williams rum alltså vita möbler och sedan försöka sätta färg på mattan, kuddar och leksaker. Myran kommer ha Williams spjälsäng så dit ska jag hitta ett nytt spjälsängsskydd så det blir lite rosa känsla över det. Sedan kommer jag nog skaffa samma bokhylla som storebror har med, men sedan kommer det bli mer puttinuttigt med en vägghylla som ser ut som en gammal tallrikshylla, för att sätta böcker och kanske någon gullig kanin i. Har även hittat en söt matta som jag tänkte införskaffa men måste få hem tapeten först och ta med en bit till affären för att se så det inte blir fel rosa färg.

  matta farmhouse

  Tycker den är väldigt söt, dessutom lite roliga figurer på som man kan ligga och spana på när man kan ligga på mage ;).


  vägghylla farmhouse

  Inte så bra bild men något åt det här hållet tänkte jag mig nämligen…

  mobil farmhouse

  Sedan hittade jag denna ursöta mobil som man kan ha över spjälsängen men jag vet inte om den är värd att köpa då jag tyckte den var vansinnigt dyr… Dessutom har vi en ifrån William som inte alls är ”pojkig”.

  Längtar en massa efter myran och vem det är som gömmer sig där inne, hon är ju på ett sätt i magen men det är ju en viss skillnad ifrån att ha dom där inne och att ha dom med här i livet utanför. Det finns ju så mycket mer man får uppleva än ett par sparkar och vispande ibland. Längtar, längtar och jag längtar!!  2 kommentarer på inlägget “Fördriva tiden lite”

  • Emelie skrev 18 juni, 2012 08:48

   Åh va roligt att ”kunna” spana omkring och köpa saker till prinsessan!!
   Vill också göra det.. ;)
   Vi har ju inte kollat kön, men jag har varit helt inställd på att det är en pojk..
   Men ibland spökar tankarna och igår natt födde jag en tjej i drömmen.. Hahah…

   Jag vill så gärna köpa lite grabb prylar om de blir en pojk, har ju så mkt rosa innan ;)

   Hoppas du piggnar till snart efter natten.. Har samma problem här, trött som attan, men sover kasst..

   Ha en fin dag!!
   Kramar!

  • Farmhouse skrev 10 november, 2013 19:21

   Vilken fin blogg du har och vad roligt att läsa dina inlägg!
   Maila oss, om du vill, så hittar vi på något som tack för att du visat saker från oss:-)
   Sanna/Farmhouse

  Kommentera


  8 × ett =