Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Första inskolningsdagen

Det gick jätte bra idag, kanske något mer avvaktande en vad jag trodde hon skulle vara men tror det beror på att det var en lite grupp och vi går sakta fram så de tre som skolades in ska känna sig trygga. Det är skillnaden ifrån Williams inskolning, det vara bara han som skolades in då nämligen. Men i morgon ska vi prova att jag går iväg en stund för att se hur hon reagerar, vill inte få henne att vara otrygg heller så tar det i hennes takt.

William var nöjd med att vara tillbaka och han var längtat efter också, hans två polare Oliver och Viktor hade redan igår börjat frågat efter honom och när vi kom i morse sprang dom och mötte honom vid grinden, så han kände sig välkommen. Han körde även sin första dagis dag utan blöja, slutade dock med kiss i byxan men vi tar nya tag i morgon helt enkelt. Det är på hans initiativ så det känns rätt att köra då.

Nu ska jag dricka kaffe igen, är fortfarande skit trött rent ut sagt…

20140108-155344.jpgKommentera


− två = 1