Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Foto mera fotografering

Som ni vet så älskar jag ju att fotografera, det är faktiskt något som växt fram mer och mer sedan jag fått barn. Gillar att att försöka få till dom där bilderna som är så fina men ändå spontana ni vet. Jätte svårt tycker jag därför lovade jag mig själv detta året att bli bättre på just fotografering. Det är en sak jag satt upp på min inspirations tavla, en kamera alltså. Jag ska bli bättre med kameran och jag har också lovat mig själv att sätta mig in i fotoshop då det oftast behövs pillas en del med bilder man tagit.

Jag behöver nog inte lova mig själv att fota mer för tar kort det gör jag, men jag använder ju bara telefonen när jag tar kort. Och det blir absolut tillräckligt bra bilder. Men när man sedan vill framkalla så visar det sig att bilderna är inte av högsta kvalitet om man säger så.

Bjuder på en bild på William när ham mådde som sämst i veckan, fryser, har ont i magen men ändå ska han sitta upp och titta på Bamse… Snoret rinner dessutom ur näsan ser jag nu ;)Kommentera


8 + = sjutton