Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Fotoskolan Del 2 – Något sen…

Fotoskola Del 2

Denn gång så skulle vi fota Med, Mot och med Sidoljus. Detta tyckte jag var en ganska ”svår” uppgift då jag aldrig blev nöjd med bilderna. Trotts att jag försökte fota en massa olika motiv så tyckte jag aldrig att jag fick till de olika ljusen. Men en kväll när jag och min syster var ute på en av våra alla promenader så hitta jag det mjuka ljuset som jag var ute efter. Så hon fick agera modell mitt på gatan i Abbekås ;). Tack Syster Yster för hjälpen!!

SidoLjus

IMG_6754

MedLjus

IMG_6759

MotLjus

IMG_67622 kommentarer på inlägget “Fotoskolan Del 2 – Något sen…”

  • Elin skrev 10 juli, 2011 09:13

    Jättefina bilder! Jag tyckte också att det var svårt att hitta rätt ljus och blev inte alls nöjd, men du lyckades verkligen :) Kram

  • Josefin -Happy Days- Följ min fotoskola och vårt husbygge! skrev 11 juli, 2011 23:41

    Väldigt fint ljus, det bli så vackert med kvällsljuset och fint utfört av läxan! Jag länkar till dig i efterhand. :-)

    Om du vill bita tag i läxa nr 3 så ligger den ute för inlämning till imorgon. ;-)

Kommentera


− 7 = två