Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Fotoskolan del 6, lek med kameran!

Denna gång var läxan att släppa loss, vi skulle välja bilder som är inte helt korrekta men intressanta ändå. Fotografera vad som helst, hur som helst! Fotografier kan även vara abstrakta och ickeföreställande precis som i vilken konstart som helst. Kanske hittar du något intressant detalj i din omgivning? Något med vackra färgkontraster som kan vara fint i bild? Eller kanske fångar ett vackert reflekterande ljus i ett vattenspel din uppmärksamhet? Kanske vart den ”misslyckade” oskarpa bilden rätt intressant i alla fall?

IMG_3747Den har bilden tog jag för att se hur det skulle se ut om man fotade genom ett löv, ja ni ser själv… Ganska grönt ;)

IMG_7839Jag personligen tycker denna bild representerar att kärlek finns i alla former.

IMG_2896Något fult kan vara vackert!2 kommentarer på inlägget “Fotoskolan del 6, lek med kameran!”

 • Josefin -Happy Days- Följ min fotoskola och vårt husbygge! skrev 2 augusti, 2011 23:09

  Vad roligt att se dina kreativa bilder och att du provat att verkligen gå loss, det är suveränt utfört och bilderna spännande! Har länkat! :-)

 • Yohanna i Las Palmas skrev 3 augusti, 2011 10:55

  Vad påhittig du varit och kul motiv du hittat.

  Om det är fint där vi bor…tja. Det är inte så fint som Sverige om sommaren, men finare än snöslask och snålblåst på vintern ;)

  Ha en bra dag.
  Hälsningar
  Yohanna

Kommentera


fyra − 3 =