Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
 • Första gången på bio
 • Ruvardag 11
 • 42-årskris!
 • I really can't afford to lose, I reall
 • Tiden springer..
 • Fyllt på med kolhydrater

  Det blev jobbet trots allt, så nu sitter jag här proppmätt kan jag säga. Åt alldeles för mycket med tanke på hur lite plats det måste finnas i magen för just mat. Det rullar på, har fortfarande ont till och från men tyvärr är det inget riktigt regelbundet som jag upplever en. Men det kan också bero på att det känns som om jag har en konstant värk typ… Svårt att beskriva det där i varje fall…

  Skulle egentligen gått på den där pressvisningen idag men, men känner att jag inte pallar det. Det går bra att sitta här på en stol och må sådär emellanåt men att ta mig dit själv känns inte som om det var så lämpligt. Men det ser dock väldigt mysigt och gott ut om man ser de som är där och deras instagrambilder… Får helt enkelt nöja mig att anpassa mig nu efter vad kroppen vill och inte…

  Har med alla BB prylar hit om det mot förmodan skulle behövas åkas direkt härifrån lite senare idag. Jag tror ifs att det inte är sådär super långt kvar för jämför jag med Junos födsel så var det såhär det var två dagar innan det drog igång på riktigt… Så förhoppningsvis så följer jag samma linje och det ger mig också lite nytt hopp.

  By By julevent :(

  Skärmavbild 2014-08-27 kl. 11.40.45  Kommentera


  5 × fyra =